Single Blog

Tema VS Concept

Uncategorized
     Salut dragilor,
     Subiectul pe care l-am abordat azi este „Tema VS Concept”.
O sa iti vorbesc despre situatiile in care doresti sa realizezi un concept de decorare, dar accidental creezi o tema de decor.
Există multă confuzie între un concept și o temă. O să le explic pe amândouă, astfel încât să le puteți identifica foarte usor!
Tema
Un concept este un sentiment creat în casă care reflecta personalitatea si pasiunile tale. In el se regasesc intr-un mod rafinat si echilibrat elemente care se contopesc frumos pentru a crea povestea vietii tale.
O temă de decor, pe de altă parte, este un aspect vizual care face referire la un singur subiect central.
În general, o incapere tematică folosește o mulțime de articole decorative, pline de inspirație.
Dacă intri într-o cameră tematică, stilul este evident și incontestabil și probabil va fi primul lucru pe care îl vei observa.
Tema
Gândeste-te un minut la o cameră cu tematică de plajă. S-ar putea să includă câteva vâsle de epocă, perne nautice, artă cu scoici, o lampă de accent pentru plăci de surf, iar într-o cameră pentru copii, poate chiar un cadru de pat în formă de barcă!
Tema
Pentru realizarea unui concept insa , te poti lasa inspirat de senzațiile pe care doresti sa le ai in acel spatiu. Acest lucru s-ar putea să-ți ia ceva timp ca sa realizezi stilul mult dorit.
Concept
Iti pot spune clar ca pe langa un aspect frumos, vei avea parte si de un sentiment de calm si implinire sufleteasca.
Concept
De exemplu, o cameră cu un stil de plajă nu va avea neapărat obiecte care reprezintă oceanul, dar ar putea cuprinde si culorile apei, texturile nisipului si a pădurii tropicale, poate si câteva scoici amestecate.
Concept
Acum ca ai aflat diferenta dintre ele, ce parere ai? Te-ati gandit vreodata la aceste lucruri cand ti-ai amenajat casa?
Imi poti lasa un comentariu daca ti se pare util.
Sa ai o zi minunata!

Leave a Reply