Single Blog

Importanta accesoriilor intr-o casa

Uncategorized

Salut, dragilor!

Atunci cand un spatiu este amenajat, indiferent daca este mare sau mic, exista o etapa foarte importanta care nu trebuie trecuta cu vederea, si anume, accesorizarea.

Fara accesorii o camera este neinteresanta si nu transmite in totalitate mesajul dorit. Accesoriile confera personaliate, farmec si individualitate unui spatiu.  Selecția și aranjamentul fiecărei persoane vor reflecta propriul interes și sensibilitatea față de un design bun, insa trebuie să contribuie la unitatea camerei.

English Home

Unele vor avea funcții specifice, altele vor fi pur decorative. Grupul funcțional poate include carti, ceasuri și lămpi. Accesoriile decorative pot include tablouri, sculpturi, oglinzi, aranjamente florale etc. În categoria funcțională, accesoriile ar trebui în primul rând să fie utile.

Lămpile ar trebui să ofere lumină adecvată acolo unde este nevoie. Ceasurile trebuie să țină timpul și să fie ușor de citit. În toate cazurile, forma, culoarea și textura trebuie să se armonizeze cu spiritul camerei.

Zara Home

Parcurgeți ceea ce aveți deja și vedeți ce funcționează cu noul vostru plan. Adăugarea de suveniruri, cum ar fi moșteniri de familie, fotografii și interesele voastre arată cine sunteti ca persoană. Având în jurul vostru lucruri pe care le iubiti,va veti asigura că va veti bucura mai mult de casele voastre. Aceste modificari personale sunt adesea puncte forte de conversație atunci când aveți și invitati.

Zara Home

În unele zone precum dormitoare și dressinguri, oglinzile sunt esențiale. În alte încăperi, acestea sunt mai mult decorative decât funcționale. Oglinzile produc o senzație de spațiu. Uneori, un perete întreg este acoperit cu o oglindă. Lustruirea și șlefuirea plăcii de sticlă are ca rezultat o suprafață netedă care oferă uniformizare și conferă sticlei mai multă strălucire.

H&M Home

Dacă adăugați o măsuță de cafea, asigurați-vă că accesoriile pe care le păstrați pe ea au înălțimi diferite. De exemplu, puteți plasa un teanc de cărți și o vază înaltă. Acest lucru creează câteva straturi vizuale diferite și asigură că spațiul nu arată plat. Crearea de straturi folosind diferite accesorii poate împrospăta orice spațiu.

H&M Home

Impactul vizual al luminii modelează modul în care cineva percepe orice spațiu. Este importantă utilizarea accesoriilor care contribuie semnificativ la iluminarea încăperii și sporesc alte caracteristici. Puteți folosi lumânări, lustre, becuri candelabre, lumini, etc.

English Home

Aceste elemente sunt perfecte pentru a seta starea de spirit și tonul oricărei încăperi. Folosind aceste accesorii neconvenționale, cum ar fi o lampă de perete sau o lampă de podea, îi poti da viata camerei tale.

H&M Home

Va doresc o zi minunata!

Leave a Reply