Despre mine

POVESTEA MEA

Bine ai venit în lumea mea!

Sunt Madalina Plugaru, designer de interior și mă bucur să te afli aici.

Povestea mea a început devreme, încă din copilărie, când am observat că ordinea din casă și aranjarea mobilierului îmi schimbă starea de spirit. De asemenea, mi-au plăcut matematica și informatica, dar nu știam cum le pot integra în viața și cariera mea. Mai târziu, am descoperit termenul de “designer de interior” și din acel moment am știut că mă reprezintă în totalitate. Această profesie m-a făcut să conștientizez că acesta este drumul pe care doresc să îl urmez.

Mi-am urmat intuiția și pasiunea, și am început să lucrez în acest domeniu în anul 2010, la magazinul Rovere Mobili. După exeperienta frumoasă dobândită la Rovere, mi-am continuat drumul lucrând la Lo Spazio ca și designer de interior, până în anul 2020. simt împlinită în prezent lucrez pe cont propriu, cu pasiune și entuziasm pentru clienții mei.

Printre certificările obținute, se numără: de la Școala Link Academy – secția Design Interior, am obținut următoarele acreditări: Certificat Interior Designer, Desenul tehnic, Istoria designului, Modelarea 3D in AutoCard, Vizualizarea 3ds Max, Certificat Geometria descriptivă și perspectivă, Teoria designului; alte certificari: Trainig Course – Falmec Life Inspired, Școala de Vara de Design Interior – Fundația Calea Victoriei, Curs de inițiere în picturăFundația Calea Victoriei și multe alte cursuri din străinătate.

Nu știu cum ești tu, dar eu când ajung acasă, vreau să am senzația de calm, bucurie și confort. Toate aceste sentimente le pot obține doar din modul în care este aranjat spațiul în care locuiesc. Cumva, când ajung acasă uit de toate grijile de peste zi, mă bucur de confortul casei mele și mă conectez cu familia. Îmi doresc ca toți oamenii să aibă oportunitatea de a se deconecta de la viața cotidiană, iar când ajung acasă după o zi obositoare, să își găsească liniștea în propria locuință.

Datorită experienței mele vaste în domeniul designul-ui de interior, te pot ajuta să obții un cămin primitor, amenajat așa cum ai visat, care să iți ofere senzația de ordine și bucurie (prin culoare, forme și texturi).

Dacă dorești afli mai multe informații, îți aștept emailul la contact@madalinaplugaru.ro.

Te aștept cu entuziasm să găsim împreună cele mai bune soluții pentru amenajarea spațiului în care locuiești!