Single Blog

Cozy Homes – mobilier cu emotie

Uncategorized

 salut!

Suntem într-o perioadă de dezvoltare continuă a civilizației, a tehnologiei și a vieții noastre de zi cu zi.

Am simțit cu adevart că ar trebui să existe ceva mai mult că să fim contectati cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

Am visat la o piesă de mobilier pe care să o pot folosi drept ancora pentru recunoștința că exist, că sunt aici prezența pe Pământ și pentru a-mi aminti să mă bucur mai mult de viață.

 

 Cu acest gând am plecat la drum când am creat măsuța de cafea Renașterea.

În ultima perioadă am stat și m-am gândit de ce consider eu că este atât de specială măsuța de cafea Renașterea.

Mi-am dat seama că EMOȚIA este ceea ce o face să fie deosebită.

Nu este doar o adunătură de materiale menite să îți satisfacă o nevoie de zi cu zi, are grijă și de partea ta emoțională.

 Este ceva nou și inovativ în ideea de a avea în propria ta casă o piesă de mobilier personalizată care să transmită o vibrație pozitivă de câte ori o privești.

Am sesizat din proprie experiență că nu reușim să ajungem la emoție într-o perioadă în care suntem bombardați din toate părțile cu înformații publicitare.

Acestea sunt menite să ne atragă atenția către lucruri strălucitoare care își pierd farmecul când le primim în casă sau intră în zona de banal și nu sunt observate după ceva timp.

 Îmi doresc să va prezint un produs care are o poveste în spate, un produs făcut cu dragoste pentru frumos și resposabilitate pentru natură.

Uneori mă simt ca un simplu mesager care are de transmis un vis frumos și acest lucru mă onorează și mă bucură în același timp.

Simt cu adevărat că misiunea mea este de a crea amenajări cu emoție, care să spună o poveste.

Mi-am dat seama că pot exprimă cel mai bine acest lucru prin folosirea finisajelor naturale și a pieselor de mobilier create special pentru a transmite emoție.

Sunt entuziasmată pentru că pot împărtăși aceste gânduri cu voi.

Stați aproape pentru mai multe informații legate de amenajări cu emoție.

La final va doresc să fiți cât mai prezenți în viață voastră și recunoscători pentru cei pe care îi aveți aproape!

Leave a Reply