Single Blog

Camera copilului

Uncategorized
design interior
Salut!
Majoritatea parintilor abia asteapta să faca trecerea copiilor din patul matrimonial, in dormitorul rezervat special pentru ei, corect?
Unor parinti le iese devreme (cu noroc), pentru altii insa dureaza mai mult, dar niciodata nu e prea tarziu. 😉.
Insa pe masura ce copiii cresc, isi doresc intimitate, nu mai vor sa vada mami si tati cum se joaca, cum se imbraca, sau ce carti rasfoiesc.
Tocmai de aceea, isi doresc un loc al lor, un loc caruia sa ii spuna “al meu”, sau mai exact “camera mea”.
De demult, putini copii aveau norocul sa aiba camera lor, caci fie familia era numeroasa, fie apartamentul era mic si nu putea avea camera lui fiecare membru.
In ultima perioada am lucrat intens la acest dormitor pentru copii, si a fost o mare provocare pentru mine, caci proiectul a presupus proiectare si design pentru camera a doi frati.
A fost asadar nevoie sa tin cont de preferintele fiecaruia (inclusiv a parintilor), a fost nevoie sa integrez toate elementele dorite, si mai mult decat atat, am dorit sa eficientizez spatiul la maximum.
Copiii sunt mandri cand au o tușa personala asupra camerei lor, caci asta inseamna personalizare, sa ii reprezinte si sa se simta confortabil in camera lor.
Orice intrebari sau nelamuriri aveti cu privire la camera copilului, pot fi elucidate.
Chiar daca proiectul nu necesita consultanta de la 0, va pot ajuta cu recomandari sau up-date, prin serviciul de consultanta telefonica/videocall.
Sa aveti o zi minunata!

Leave a Reply